de gouden glimlach

Beloon uw favoriete buurtwinkel met De Gouden Glimlach

Op maandag 20 januari gaat de vijfde editie van de Gouden Glimlach van start. Antwerpenaars kunnen met die wedstrijd stemmen op hun favoriete lokale handelaar en hem zo belonen of bedanken voor zijn service en vakmanschap. 45 deelnemende handelaars zullen doorgaan naar de eindronde en maken kans op een groot feest voor alle klanten en buren.
10000 euro voor De Uitdaging

Op maandag 26 november organiseerde de stad Antwerpen ‘Tête-à-tête’ voor handelaars en horeca-uitbaters. De Uitdaging, de jaarlijkse wedstrijd om handelaarsverenigingen die een creatief en origineel project indienen te belonen, werd er gelanceerd. Tegelijk werd De Gouden Glimlach in de kijker gezet, de wedstrijd voor de verkiezing van de beste buurtwinkel.

Netwerken op ‘Tête-à-tête’
Bakkerij De Connaisseur wint De Gouden Glimlach 2012

Bakkerij De Connaisseur mag zich een jaar lang de beste buurtwinkel van Antwerpen noemen. Schepen voor middenstand Robert Voorhamme en ambassadrice Marleen Merckx bekroonden de Hobokense buurtwinkel tot de winnaar van De Gouden Glimlach 2012. De bakkerij krijgt in ruil voor haar glimlach een spetterend buurtfeest en een reclamecampagne cadeau.Stemronde Gouden Glimlach van start

Op maandag 16 januari 2012 start de stemronde van De Gouden Glimlach 2012. Via deze wedstrijd kunnen bewoners van de negen Antwerpse districten hun favoriete buurtwinkel in de bloemetjes zetten. Marleen Merckx haalt op vrijdag 20 januari van 9 tot 12 uur haar glimlach boven als winkelhulp bij Dagbladhandel Van Havre in Deurne.meer over:

Netwerkavond voor Antwerpse detailhandel en horeca

Op dinsdag 6 december 2011 vond een netwerkavond voor de Antwerpse detailhandel en horeca plaats, de zogenaamde ‘Tête-à-tête’. Dat is een jaarlijks rendez-vous met de handelaars dat de stad toelaat om samen met de winkeliers en horecaondernemers informatie uit te wisselen. Dit jaar reikte Saskia Lips – superklant par excellence – tips en tricks aan om van een handelszaak een succesvolle onderneming te maken.


De Gouden Glimlach 2012

Na de succesvolle edities van 2010 en 2011 kondigde de stad Antwerpen samen met ambassadrice Marleen Merckx vandaag de derde verkiezing van De Gouden Glimlach aan. Deze wedstrijd zet de beste Antwerpse buurtwinkel in de kijker. Kandidaat-winkeliers kunnen zich voor 11 december 2011 inschrijven. Daarna kan iedere Antwerpenaar een stem uitbrengen op zijn favoriete buurtwinkel. Op 29 maart 2012 wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.De Gouden Glimlach 2011 met Marleen Merckx als ambassadrice

De Gouden Glimlach 2011 met Marleen Merckx als ambassadrice


De Gouden Glimlach 2011, kies de beste buurtwinkel

De Gouden Glimlach is, na het succes van de eerste editie, klaar voor een tweede verkiezing. Deze wedstrijd zet de beste Antwerpse buurtwinkel in de kijker. Kandidaten kunnen zich voor 12 december 2010 inschrijven. Nadien kan iedere Antwerpenaar een stem uitbrengen op zijn favoriet. Op 31 maart 2011 wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook