117 by Wout Bru

  
Wout Bru opent op 9 december 2012 een pop-up restaurant in de Graaf van Egmontstraat op Antwerpen-Zuid. 

Pop-up omdat het restaurant maar gedurende 117 dagen aanwezig zal zijn in 't stad. 
'117 by Wout Bru' is exclusief, tijdelijk en mysterieus.

De terugkeer van Wout Bru naar zijn geboortestad is dus van korte duur. De locatie van het restaurant is het pand van Glenns in de Graaf van Egmontstraat.

"117 by Wout Bru" opent op 9 december 2012. Je kan nu al reserveren op www.117bywoutbru.be.

De sterrenchef wil  verrassen met kleine gerechtjes aangepast aan de smaak en het budget van de bezoeker.

DVD Wout Bru

Adres

Graaf van Egmontstraat 39
2000 Antwerpen

Openingsuren

Open van woensdag tot maandag van 12u00 tot 15u00 en van 18u00 tot 22u30. Gesloten op dinsdag.

117 By Wout BruGeef jouw mening

Marc Simonet
Ben donderdag avond met een groep van 10 gaan eten. Hadden menu. Eten was lekker maar zeer duur voor wat het was. Wat de service betreft was het onaanvaardbaar slecht. Ik begrijp niet hoe Wout Bru hiermee kan leven.
Devlies M.
Wij hebben gisteren geluncht en ondanks het feit dat de gerechtjes lekker waren was het toch geen fijne ervaring: het leek wel alsof we in een refter zaten met bandwerk aan de tafels i.p.v. een serene eet-ervaring zoals je zou verwachten voor die prijs. Véél tafels bijgevolg veel lawaai, slordige en soms arrogante bediening. En €110 voor een lunch menu (= 4 mini-hapjes) zonder wijn is te duur voor een brasserie/bistro zoals ze het voorstellen. Jammer!
Bezoeker
Het zou een must moeten zijn hier te komen eten maar buiten een vriendelijk en goedlachs personeel die de puntjes en de finesse van de horeca helemaal niet toepassen of kennen vind ik het een afknapper. het enige dat telt is de klanten zo diep mogelijk in hun zakken te zitten.Deze goede bistrokeuken met driesterren prijzen is gelukkig maar 117 dagen open want het is zeker geen upgrade voor de antwerpse horeca
Aelbrecht Marleen
Wij zijn zondag 23 december met zes personen gaan eten bij Wout Bru. We hebben een koud voorgerecht, een warm voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert genomen en alle gerechten waren subliem. De porties waren niet echt groot, maar geen van ons allen had nog honger nadien, het was voldoende. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, evenals de gastvrouw en onze glazen zijn door het personeel bijgevuld. De jassen hangen in het zicht van de klanten en zijn per tafel genummerd, dus volgens ons veilig. Wij zijn het dus niet eens met de heer De Jonghe. Wout Bru 117 is een aanrader.
David De Jonghe
Persoonlijk was het voor mij een teleurstelling! Na lang wachten pas had sommelier tijd voor ons die erna een lekker wijn bracht. Er is geen amuse voorzien. De bediening drukt erop zeker 4 gerechten min te nemen wat we dan maar doen al is het pas erna duidelijk waarom... De gerechten zijn gewoonweg te klein! op het niveau van amuse grootte! Lamsribbetjes mag je letterlijk nemen! 2 STUKS als hoofdgerecht aan 23euro? We hebben wijselijk na alles beslist te betalen en geen dessert te nemen. Als ik ga eten en ik moet brood eten om wat te eten tussendoor is dit geen aanrader! 73euro gemiddeld de man zonder dessert en een niet gegeten gevoel is erg. Als we bij betaling onze mening geven krijgen we als antwoord dat de vrouw des huises zegt dat ze zelf min 6 gerechten neemt... Een klant moet koning zijn geen melkkoe en dat gevoel heb je @117 De wijn is geen enkele maal bijgevuld door personeel als we doorgaan onze jassen zelf zoeken tussen andere?! (diefstal gevoeligheid?). En gastvrouw btw geef klanten niet het gevoel dat ze niet goed genoeg of onwetend zijn. Ik ben misschien niet rijk genoeg voor uw normen maar ik ben op verschillende sterrenzaken gaan eten en heb beter veel betere ervaringen gehad! Never judge a book by his cover!

Foto's van 117 by Wout Bru

Deals

Volg ons op Facebook