Rating: 3.3 op 5 (57 stemmen)
 

De Vlegel is een brasserie in Mortsel.

Specialiteit van brasserie De Vlegel zijn ribbetjes, halve kip en hammetjes op de plank geserveerd. 

Alle dagen tot 11u00 "ontbijt van de dag" aan € 1,50
Alle dagen gratis koffie bij pannenkoeken.

Verder voorziet brasserie De Vlegel gratis parking.
In de zomer kan je genieten op het terras en ook de laptop is welkom want er is een hotspot voorzien.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Budget: 
€30.00
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
alle dagen open vanaf 08u00
Extra info: 
Parking
Terras

Adres

Mechelsesteenweg 20-22
2640 Mortsel

Contact

Tel: +32(0)3 449 11 44
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:Restaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden deze pagina's ook interessant:

Schrijf een review over De Vlegel brasserie

 
Bezoeker
zeker geen aanrader...
Bezoeker ludo
3
Een ontbijt bestaat uit brood, beleg, enz. Volgens mij hoort daar ook koffie of thee bij. Bij de ontbijtpromotie evenwel niet. Ik betaalde 1 euro voor de broodmaaltijd en 3 euro voor de drank. Wel misleidend.
Gert Stevens
1
Gelagzaalgevoel & veel lawaai in de grote ruimte, schandalig dure drank (tap-Cola/tap-Fanta uit boertige glazen voor 2,65/2,75 Euro, glas huiswijn=4,1 Euro, etc.). Het eten is ook weinig fijn en een stempel grootkeuken waard. Buiten de "specialekes" is het eten er ook erg duur en de kwaliteit vrij pover. Na afloop vroegen we ons af hoe toch kwam dat de zaak nokvol zat (vrijdagavond). Wij gingen buiten met een bar slecht gevoel en komen hier niet meer terug.
Monica
je kan er goed een koffie pauze houden , goed bediend en ze kijken u niet buiten , dat is al een groot voordeel ik ga zeker terug met de vriendinnen fijne dag
Bezoeker
2
Eten & bediening zijn goed. Dranken zijn wel duur, duidelijk ter compensatie van de promoties voor het eten. Je krijgt geen drank uit flesjes maar wel uit grote flessen, geserveerd in dunne glaasjes. Dat is een minpuntje.
bezoeker
heel onvriendelijk behandeld aan de telefoon,zeker geen goede beoordeling waard
Michèle
Zeer fijne, vlotte en vriendelijke bediening. Prijs-kwalteit is hier zeker dik in orde! En ook steeds leuke promoties. Voor allen is De Vlegel een échte aanrader!
Walter lier
Zondagmiddag met de familie gaan eten bij de Vlegel.Echt een aanrader!We werden er goed ontvangen, al hadden we toch wel enkele kids bij ons.Dit is dus niet overal evident.Zij kregen meteen tekenpapier en kleurtjes aan tafel.Tevens is er ook een speelhoek waar de kinderen zich kunnen amuseren.Chapeau voor de bediening,het was er toch druk maar we hadden niks tekort.Over het eten.Een echte brasseriekeuken en meer dan voldoende.Ook voldoende keuze voor de kinderen.Ikzelf heb de mixgrill genomen ,1 van de vele promo's.Het was voor mij en men gezin de eerste keer maar zeker niet de laatste.Kortom een fijne zondagnamiddag,daar in de Vlegel.
Lydie en Eddy
4
Wij komen vaak in De Vlegel en zijn steeds zeer tevreden. Goed werk verdient een pluim.
Tom - Wilrijk
4
De kritiek die sommigen leveren, valt waarschijnlijk te herleiden tot een klein euvel op drukke momenten. Want druk is het er veelal wel, wat op zich bewijst dat de klanten er willen zijn én blijven komen. Ikzelf ben in De Vlegel nog nooit onvriendelijk bediend geweest, integendeel. De maaltijden en drank zijn tevens zeker correct voor een brasseriekeuken. Vers, eerlijk, lekker en een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Meer kan men, denk ik, niet verlangen, tenzij men van nature een zuurpruim of criticaster is, maar dat komt dan geheel voor eigen rekening. De Vlegel staat al vele jaren op mijn lijst van favorieten en blijft daar met stip genoteerd.

Foto's van De Vlegel brasserie

Map

Javascript is required to view this map.

Gerelateerde links

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Terlinckstraat 2
5
Appelmansstraat 25
5
Schutterhofstraat 31
5
Haantjeslei 85
5
Vrijdagmarkt 7

Facebook

Volg ons op Google+