Stadsfestival Wintervuur in Deurne

  

Het stadsfestival Wintervuur in Deurne - een organisatie van Antwerpen Open vzw i.s.m. Stad Antwerpen, District Deurne en CC Deurne - loopt gedurende de eerste week van het nieuwe jaar. Speciaal voor wie nog op zoek is naar een leuke festivalsfeer een aanrader. Een happening die in het diepst van de winter neerstrijkt met tenten en kachels, met vuur en licht en vooral een programma om warm van te worden.

Wintervuur 2008 gaat van start op 28 december met een openingsfeest en verder een avondprogrammatie om van 2 tot 6 januari voluit te gaan met een dag- en avondprogramma van circusacts, theatervoorstellingen, concerten, stadswandelingen en tentoonstellingen, waaronder ook vele gratis activiteiten.

Wintervuur neemt je mee op een culturele ontdekkingsreis naar een geschiedenisrijke plek in het hart van Deurne, vlak naast de Schijn, in de schaduw van de vier eeuwen oude Sint-Fredeganduskerk en het nabij gelegen kerkhof. Ze creëren er een heus Wintervuurplein dat ons doet dromen van een écht plein voor Deurne!

Haal je hart op bij intieme of verbazingwekkende voorstellingen in kleine en grote tenten, bij nostalgische café chantants of bij één van de vuren op het Wintervuurplein. Dompel je onder in een programma met bekende groepen en artiesten, met lokale fanfares en vergeten volkshelden.

Lees alles over het programma van Wintervuur op deze site.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook