Datum: 
26 mei, 2012 - 14:00 - 18:00
Op zaterdag 26 mei 2012 zet de stad Antwerpen samen met een aantal partners de koffietafels buiten om samen met de Antwerpenaars te praten over wat hen zoal bezighoudt. Iedereen, jong, oud, man vrouw, nieuwe Antwerpenaar of doorwinterde sinjoor, iedereen is welkom op de Praatstraat.

Tijdens de Praatstraat op zaterdag 26 mei maken deelnemers kennis met andere Antwerpenaren en praten ze over wat hen bezighoudt. Zo hebben ze het over hoe hun droomstad eruit ziet, welke zaken ze belangrijk vinden voor Antwerpen en wat ze graag aan de burgemeester kwijt willen.

De Praatstraat wordt een boeiende en leerrijke namiddag die geen Antwerpenaar zou mogen missen. De organisatoren luisteren mee en bezorgen de aanbevelingen van de deelnemers aan de Antwerpse beleidsvoerders.

Lima Luca zorgt voor een streepje muziek.

Praatstraat praktisch

  • Zaterdag 26 mei 2012 van 14 tot 18 uur
  • Koningin Astridplein – 2000 Antwerpen (bij slecht weer: Kievithal aan het Kievitplein)
  • De praatsessies starten telkens om 14 en om 16 uur.
  • GRATIS, koffie en gebak inbegrepen. Wie wil meedoen, schrijft zich in op het nummer 03 338 71 30 of via atlas@stad.antwerpen.be. Deelnemers geven bij inschrijving duidelijk aan welke sessie ze graag willen bijwonen.
Praatstraat is een initiatief van de stad Antwerpen in samenwerking met Antwerpen aan 't woord, Samenlevingsobouw, De8, Vormingplus, Hand in Hand, Apga, IVCA en Huis van het Nederlands.
Gratis: 
Ja
Nog geen stemmen

Geef jouw mening over Praatstraat: wat denk jij over Antwerpen

 

Deals

Volg ons op Facebook