Picolit



Nog geen stemmen
 

Frédéric Vrijdag is een chef-kok van de nieuwe generatie. Hij serveert klassiekers maar plukt ook de beste groenten en kruiden uit de wereldtuinen en streeft ernaar om voor ‘originaliteit’ tien op tien te krijgen. Voor hem geen schuimpjes; ingrediënten moeten herkenbaar blijven. Het is de kunst om de verschillende smaken met elkaar in harmonie te brengen.

De menukaart wordt maandelijks aangepast. Er is steeds keuze tussen vis- en vleesgerechten, verse pasta's en ook voor de vegetariër mag ‘uit eten gaan’ een feestje zijn. Alles wordt huisbereid van de broodjes bij het voorgerecht, de fonds, de sauzen, de desserts tot de koekjes bij de koffie.

Dat voelt goed

Volgens Frédéric is uit eten gaan meer dan alleen maar voedsel over de smaakpapillen doen rollen; wat in het bord ligt moet spreken.

In het salon op de bovenverdieping kunnen mensen nog wat nagenieten bij een degustiefje en een sigaartje. We bieden een uitgebreid assortiment maltwhisky’s, cognacs en grappa's. Picolit is nl. een Italiaanse druif uit Friuli o.a. gebruikt in grappa maar ook in één van de beste dessertwijnen.

De suggestiewijnen wijzigen ook iedere maand en regelmatig zetten we enkele flessen in de kijker.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
broodjes
italiaans
pasta
vegetarisch
vlees
Budget: 
€45.00
Email: 
Openingsdagen: 
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
openingsuren keuken: woensdag t.e.m. zaterdag: 18u00 - 21u30 zondag: 11u30 - 14u00
Extra info: 
Parking
Terras
Kindermenu




Adres

Leopoldstraat 39
2280 Grobbendonk

Contact

Tel: 014/717874
Fax: 014/717875
Picolit

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:



Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Hendrik Conscienceplein 18
5
Lange Slachterijstraat 3-5
5
Sint-Jacobsstraat 17
5
Reyndersstraat 18
5
Appelmansstraat 21

Volg ons op Facebook