Opera Bouffe viert 20-jarig bestaan

  

Bistro Opera Bouffe in de Arme Duivelstraat in Antwerpen viert in 2011 zijn 20-jarig bestaan. Om dat te vieren geeft het eetcafé onder andere een tabletcomputer cadeau. “Daarmee willen wij onze klanten bedanken voor hun jarenlange vertrouwen”, aldus Anthony Kisters, werknemer bij Opera Bouffe.

“Mensen kunnen zich online inschrijven op onze website om kans te maken op de tabletcomputer”, gaat Kisters verder. “Op 30 juni vindt een trekking met een gerechtsdeurwaarder plaats. De winnaar wordt bij ons nog eens extra in de bloemetjes gezet en mag dan de tabletcomputer mee naar huis nemen.” Maar de klant kan nog andere prijzen in de wacht slepen. “Wij geven per maand een waardebon van 75 euro weg om bij ons te komen eten. Er zijn ook verschillende kortingen op eten of drinken in onze bistro dit jaar.”

Haute-cuisine

“Dankzij een uniek concept houdt Opera Bouffe het al jaren vol”, legt Kisters uit. “Als enige bistro in Antwerpen willen wij de sfeer van het Franse Parijs uitstralen. Ons interieur is daarop gebaseerd: wij hebben de typisch Franse uithangborden en spelen altijd Franse muziek.” Op het menu staan bijna uitsluitend Franse gerechten. “Zo serveren wij entrecote met mergpijpjes en die vind je in Antwerpen bijna nergens”, verduidelijkt Kisters.

Opera Bouffe ligt in een goede buurt: “Doordat onze bistro aan verschillende winkelstraten grenst, komen hier veel toeristen. Ook trekken we bezoekers van de cultuurhuizen in de buurt”, vertelt Kisters.

Op naar 40-jarig bestaan

De afgelopen twintig jaar verdwijnen veel restaurants uit de Arme Duivelstraat. Maar een goed beleid vergroot volgens Kisters de overlevingskansen in moeilijke periodes: “Een restaurant heeft vooral een goed beleid nodig. Dat is bij Opera Bouffe zeker het geval. De sfeer onder de collega’s zit goed, we hebben een uitgebreid klantenbestand en wij proberen altijd te vernieuwen. Als het zo doorgaat, zal Opera Bouffe hopelijk ooit zijn 40-jarig jubileum vieren.”

Surf voor meer info naar www.opera-bouffe.be.

© 2011 - StampMedia/Plantijn - Britt Kerstens

Opera BouffeGeef jouw mening

 

Foto's van Opera Bouffe viert 20-jarig bestaan

Deals

Volg ons op Facebook