Opendeurdag in bibliotheek en cultureel ontmoetingscentrum Elsschot op 16 april

  
Op zaterdag 16 april is het opendeurdag in bibliotheek en cultureel ontmoetingscentrum Elsschot. Iedereen is welkom voor de brunch-in-de-bib en een dag vol theater, muziek, kinderanimatie en jongerenworkshops. Voormalig stadsdichter Stijn Vranken zorgt voor een vleugje poëzie. Alle activiteiten zijn gratis. De brunch kost 3 euro.

Dat Elsschot meer is dan een bibliotheek ontdekken bezoekers op de grote opendeurdag op zaterdag 16 april. Ze kunnen die dag proeven van theater, muziek en poëzie. Voor deze ene keer mogen ze in de bib zelfs eten tijdens een brunch-in-de-bib, in samenwerking met buurtvereniging HELO.

Voor kinderen heeft Elsschot een koekjeszoektocht door de bib in petto. Kindergrime, ballonnenplooien en stoepkrijttekenen zorgen voor nog meer vertier. Als kers op de taart staat er voor de deur van Elsschot bovendien een heuse kinderboerderij.

Jongeren kunnen dan weer het multimedia-aanbod van Elsschot ontdekken met workshops zoals ‘games ontwerpen’ en ‘green screen special effects’.

De dag wordt in schoonheid afgesloten door voormalig stadsdichter Stijn Vranken en muzikant Kevin Van Staeyen met een mooi,  poëtisch en muzikaal programma.

Het volledige programma is hier te vinden.

Opendeurdag Elsschot praktisch

  • zaterdag 16 april van 10.30 tot 16 uur
  • bibliotheek en cultureel ontmoetingscentrum Elsschot, Willem Elsschotstraat 5 – 2050 Antwerpen
  • activiteiten zijn gratis - enkel de brunch (van 11.30 tot 13 uur) kost 3 euro; op voorhand
reserveren via www.elsschot.be of aan de balieGeef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook