Music for Life 2010 Antwerpen

  

Music for Life 2010 vindt van 18 tot 24 december plaats op de Antwerpse Groenplaats. Voor Music for Life sluiten 3 presentatoren van jongerenzender Studio Brussel zich op in een glazen huis en zamelen met een marathonuitzending geld in voor het goede doel. De opbrengst gaat dit jaar naar weeskinderen die hun ouders verloren aan aids. De stad Antwerpen roept organisatoren op tot actie. Ze plaatste een website online met alle info en nuttige tips voor wie een actie op poten wil zetten en biedt de organisatoren promotionele en praktische ondersteuning.

Bekijk de acties tvv Music for Life 2010

Binnen drie maanden is het zo ver, dan nemen drie Studio Brussel presentatoren voor een week hun langverwachte intrek in het Glazen Huis op de Antwerpse Groenplaats. De stad wil uiteraard niet dat deze eerste passage in Antwerpen onopgemerkt voorbij gaat. Antwerpen is een warme en solidaire stad, en dat mag geweten zijn. Daarom roept ze alle Antwerpenaren op om van deze editie een topeditie te maken en vliegensvlug in actie te schieten. De stad biedt daarbij de nodige ondersteuning.

Music for Life 2010, zelf een actie opzetten

Vind alles wat je nodig hebt op www.antwerpen.be/musicforlife

Op www.antwerpen.be/musicforlife vinden organisatoren van acties alles wat ze nodig hebben:

  • achtergrondinformatie over het thema van deze editie
  • tools om zelf een actie op poten te zetten
  • inspirerende voorbeelden van acties van vorige edities
  • een overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen over Music For Life en de organisatie van acties

Stad Antwerpen biedt ook praktische ondersteuning voor Music for Life acties

Naast een website vol nuttige tips, biedt de stad ook promotionele maar vooral praktische ondersteuning:

  • Organisatoren die hun actie laten plaatsvinden in Antwerpen en ze registreren bij Rode Kruis Vlaanderen, zien ze ter promotie verschijnen op www.antwerpen.be/musicforlife.
  • De stad biedt logistieke ondersteuning en stelt gratis feestmateriaal ter beschikking.
  • Er is een lijst gemaakt van zalen die organisatoren gratis mogen gebruiken voor  Music For Life- acties. Deze lijst wordt dagelijks aangevuld.

Enkele Music for Life acties nu al gerealiseerd

Met nog drie maanden te gaan, staan er al heel wat acties in de steigers en zijn er zelfs al enkele gerealiseerd. Zo was er de culinaire veiling op het Bollekesfeest, die al meer dan 3 500 euro heeft opgebracht.
Daarnaast staat het vast dat de stadsbeiaardier verzoeknummers zal spelen. Verder staat Kunst- en Vliegwerk, het eindejaarsfeest van het district Antwerpen, in het teken van Music For Life. Ook studenten doen hun bijdrage, want het verwelkomingsfeest voor studenten Studay (30 september op de Gedempte Zuiderdokken) is dit jaar helemaal For Life.

Antwerpenaren die meer willen weten over de actie en het goede doel, lezen het in het gratis stadsmagazine De Nieuwe Antwerpenaar. Daarin staat een uitgebreid dossier over Music For Life en de komst van het Glazen Huis naar Antwerpen.

Bekijk de acties tvv Music for Life 2010

Feest in 't Stad

Schaatsen aan de Schelde
Vuurwerk Antwerpen
Kerstmarkt Antwerpen
Koopzondagen 2010
Kerstboomverbranding op Linkeroever
Lichtparade Antwerpen
Nieuwjaarsreceptie 2011

Music for Life Antwerpen 2010Geef jouw mening

 

Foto's van Music for Life 2010 Antwerpen

Deals

Volg ons op Facebook