Leerlingen Sint-Ursula-Instituut organiseren BuitenSTUNTdag

  
De zesdejaars van Campus Sint-Ursula communicatie en media organiseerden op 28 maart 2018 de Buitenspeeldag in Lier. Die vond plaats op het terrein van Jeugdcentrum Moevement. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kregen de kans om een hele namiddag actief deel te nemen aan allerlei activiteiten.

De laatstejaars staken al voor de negende keer de handen uit de mouwen om kinderen van Lier en omstreken een onvergetelijke editie te bezorgen. Doordat enkele leerlingen tijdens de officiële datum op buitenlandse stage zijn, werd de datum verplaatst naar woensdag voor de Paasvakantie. Ook de naam werd vervangen door BuitenSTUNTdag. In alle andere gemeenten en steden gaat de Buitenspeeldag dus nog steeds door op woensdag 18 april.

Het concept bleef hetzelfde: kinderen konden genieten van een hele dag buitenspelen. Dit jaar stonden er enkele succesvolle blikvangers op de planning, zoals een reuzekatapult, een kantelmuur, slijm maken en het muziekspel Just Dance. Ouders konden dan weer, terwijl hun kapoenen zich uitleefden, genieten van een drankje aan de bar.

Ook volgend jaar rond Pasen is iedereen weer welkom om samen met de leerlingen van het Sint-Ursula-Instituut te ravotten en vooral te genieten.

© 2018 - StampMedia - Joline Loos
meer over:

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook