Halve finale Flipkens-Bartoli in Cargo Zomerbar  
Datum: 
4 juli, 2013 - 14:00 - 18:00
Gaat het sprookje van Kirsten Flipkens op Wimbledon verder tot in de finale? Kom deze middag om 14.00 uur onze Belgische trots aanmoedigen tijdens haar wedstrijd tegen Marion Bartoli  in Cargo Zomerbar, Park Spoor Noord. 

En er staat sowieso nog meer sport op het sportieve programma van de zomerbar. In samenwerking met Sporting A programmeert Cargo iedere woensdagavond een sportfilm. Iedere week kiest de stad een andere sportdiscipline als thema, steeds met voorbeschouwingen van een bekende gastspreker. Traditiegetrouw kunt u ook alle etappes van de Tour de France op groot scherm volgen. En wie de Rode Duivels wil komen aanmoedigen tijdens de oefeninterland België – Frankrijk (14/08) en de kwalificatiewedstrijd België – Schotland (06/09) zakt ook best af naar de zomerbar.

De ziel van Jane Spleen

Cultuur minnend Antwerpen is vanavond uitgenodigd op de tweede Cargo Soiree van het seizoen. In sfeervolle popsongs doordrenkt van soul, blues en folk zingt Jane (Oljana) over liefde, lust en vreugde, maar ook de mindere kanten van het leven. Iedere donderdag mag je in Cargo nieuwe geluiden verwachten van aanstormend talent en oude bekenden. Tussen 18.00 & 22.00 zijn de muzikanten van de band DJ. Daarna spelen ze 1 à 2 live-sets tss 20.30 & 22.00. Gratis inkom.
Plaats: 
Cargo Zomerbar, Park Spoor Noord
Your rating: Geen Rating: 5 op 5 (1 stem)

meer over:

Geef jouw mening over Halve finale Flipkens-Bartoli in Cargo Zomerbar

 

Foto's van Halve finale Flipkens-Bartoli in Cargo Zomerbar

Deals

Volg ons op Facebook