Jerom opent BAR Jaak

  

There is a new kid in town!

Het Antwerpse zuid is binnenkort een té ontdekken hotspot rijker. In navolging van het succes van restaurant Jerom starten chef Filip De Pauw & Jonas Kellens met bar Jaak een gloednieuw concept in de Kronenburgstraat. Met de opening van Jaak begin juni krijgt het restaurant er een klein broertje bij. En dat, letterlijk, net om de hoek.

Je zondag wordt nooit meer hetzelfde

Ook zo’n fan van heerlijk en uitgebreid ontbijten? Bij Jaak wordt elke zondag een huisbereid en weldadig ontbijt geserveerd vanaf 11u. Geen vroege vogel? Kom dan op zondagmiddag langs en ontdek de Seafood Sundays. Vanaf 15u serveert bar Jaak een uitgekiende selectie van kraakverse oesters, grijze garnalen, kokkels en meer.

Eten zoals bij je thuis, maar dan buiten de deur

Filip & Jonas, die nu al samenwerken bij Jerom, waren al langer op zoek naar een locatie om hun nieuwe concept gestalte te geven. Met de opening van bar Jaak slaan de heren nu de handen in elkaar om hun samenwerking ook na de openingsuren van het restaurant verder te zetten.

Bij bar Jaak kiezen Filip & Jonas resoluut voor het huiskamergevoel. In de strak ingerichte bar worden food & drinks geserveerd in een losse en ontspannen sfeer. Net als bij je thuis, maar toch buiten de deur.

Wie eerder te verleiden is door lekkere tapas kan bij bar Jaak terecht voor een precies samengesteld assortiment van exclusieve kazen en hammen. 

Maandag is Dish Day bij Jaak. Elke maandag wordt een (h)eerlijk gerecht op tafel getoverd. Of het nu stoofvlees of coq-au-vin is, elk gerecht dompelt je onder in een warme, huiselijke sfeer. Elke maandag staat er een nieuw gerecht op het menu dus Dish Day is steeds weer op een verrassende manier thuiskomen.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook