Hello MondayNog geen stemmen
 
BELEEF MBTI SAMEN MET JE TEAM

TEAM WORKSHOPS

In een zeer interactieve HelloMonday! workshop ontdekt ieder teamlid zijn of haar eigen persoonlijkheid en ontdekt het team hoe er beter kan worden samengewerkt.

Ver weg van je werkcontext dompelen we je onder in een nieuwe wereld (een unieke spelbelevenis) waar je natuurlijke voorkeuren op een spontane manier naar boven komen.

Deze unieke MBTI workshops nemen een volledige dag in beslag en bevatten een unieke praktische toepassing van de MBTI-theorie. Door los te komen van de werksfeer, en terecht te komen in een nieuwe en unieke situatie, handelen de teamleden in lijn met hun persoonlijke voorkeuren in plaats van terug te vallen op aangeleerd gedrag.

Het team wordt in een situatie gebracht waarin niemand weet "hoe het moet" of wat er van hen verwacht wordt. Wij hebben de opdracht zo ontworpen dat de verschillende persoonlijkheden naar boven komen.  Een team met profielen die onderling zoveel als maar mogelijk is van elkaar verschillen, maar dat goed op elkaar is afgesteld, brengt de opdracht tot een goed einde. De workshop zelf leidt je daarna door de wereld van de MBTI persoonlijkheidstypologie.
  
Op een leuke en interactieve manier leren de teamleden wat hen energie geeft, hoe ze de wereld rond zich benaderen en leren ze andere persoonlijkheden beter te begrijpen. Ook wordt duidelijk hoe dit kan leiden tot een optimale samenwerking binnen een team. De inzichten die zij zo hebben opgedaan kunnen zij nadien zowel privé als op de werkvloer gebruiken.


Aan het einde van de training ontvangt elk teamlid zijn of haar eigen profielanalyse en heeft men aan het einde van de dag inzicht gekregen in zijn of haar sterktes en hoe die binnen het team optimaal kunnen worden ingezet.
 
De workshops worden naar wens in het Nederlands of in het Engels gehouden.

Onze workshops zijn uniek en erg interactief in die zin dat we een spelcontext gebruiken om de natuurlijke voorkeuren naar boven te laten komen. 

Ofwel is dit een spel op locatie dat kan opgezet worden in een meetingruimte ofwel gebruiken we hiervoor de Out of the Box games in Antwerpen; die speciaal voor dit doel ontwikkeld werden.

 

 

 
Categorie: 
Cultuur
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
wijk: 
Adres

Rijnkaai 97
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 474 28 68 73
Hello Monday

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoMensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Hello Monday

 
 

Foto's van Hello Monday

Deals

Volg ons op Facebook