Dries Van Noten

  

Dries Van Noten is een Vlaams modeontwerper en is afkomstig van Antwerpen. Dries maakt deel uit van de bekende 'Antwerpse Zes', dat is een groep belangrijke modeontwerpers die afstudeerden aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen in de jaren tachtig.

Het Modepaleis

Dries Van Noten groeide op in een kleermakersfamilie en nadat hij afstudeerde van de Antwerpse Modeacademie opende hij zijn eigen zaak in Antwerpen. Zijn winkel is sinds 1989 gevestigd in Het Modepaleis. Deze boetiek is gelegen in het hartje van de Antwerpse modewijk en sinds jaren één van de belangrijkste toeristische trekpleisters voor mode liefhebbers.

Succesvol modeontwerper

Doorheen de jaren is Dries een zeer succesvol modeontwerper geworden en heeft hij boetieks geopend in belangrijke modesteden als Parijs en Milaan. Verder heeft hij ook winkels in Tokio en Hongkong.

Zijn talent werd bekroond in 2008 toen hij de International Award van de Council of Fashion Designers of America won.

Parfum

Dries ontwerpt niet enkel kleding voor mannen en vrouwen. In 2013 lanceerde Dries Van Noten ook een eigen parfum i.s.m. Frédéric Malle. Dat parfum weerspiegelt de collecties van Van Noten in een aangenaam, zoet en sensueel parfum.
Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook