Creatief Antwerpen Netwerkt verenigt creatieve ondernemers en kmo’s

  
Op donderdag 14 december vindt het jaarlijkse netwerkevent Creatief Antwerpen Netwerkt (CAN) plaats in Mercado op de Groenplaats. Anders dan vorige edities, legt CAN dit jaar de focus op actieve matchmaking tussen creatieve professionals en ondernemers. Zij hebben elkaar immers veel te bieden, maar vinden elkaar nog te weinig. Het belooft allesbehalve een klassiek netwerkmoment te worden. Maar liefst 350 mensen schreven zich al in.
 
“Creativiteit leidt tot innovatie. En dat is wat ondernemers nodig hebben om scherp te blijven of een nieuwe weg in te slaan”, legt schepen voor economie, Caroline Bastiaens uit. “Dankzij Creatief Antwerpen Netwerkt worden ondernemers en creatieve professionals actief met elkaar in contact gebracht.” Zo wordt al van bij de inschrijving aan actieve matchmaking gedaan door gerichte vragen te stellen en deze te koppelen aan het LinkedIn-profiel. Op basis van deze informatie krijgen de deelnemers op het evenement ideale ‘matches’ voorgesteld. Zo kunnen concrete vergaderingen worden vastgelegd en zaadjes worden geplant voor succesvolle joint ventures. CAN gaat dus actief mee op zoek naar de toekomstige business partners van ondernemers.
 
Naast vele speeddates, doen ook twee sprekers hun inspirerend verhaal op CAN. Zo zijn Peter De Keyzer en Pieter Lesage keynotesprekers. Met zijn bedrijf Growth Inc. begeleidt Peter scale-ups in hun groeitraject. Pieter is oprichter van het creatief ontwerpbureau Studio Dott en vertelt hoe hij business doelstellingen kan waarmaken bij klassieke kmo’s. Tot slot gaan er ook drie break-out sessies door op CAN, verzorgd door APBC (ANTWERP. POWERED BY CREATIVES), Agoria en Johan Driessens van Branded Careers.
 
Het volledige programma van CAN vindt u terug op www.creatiefantwerpennetwerkt2017.be.
 

Persuitnodiging

De pers is van harte welkom tijdens de volledige avond. Voor interviews met sprekers of beelden, gelieve vooraf Cécile De Somer te contacteren: cecile.desomer@stad.antwerpen.be.
 

Praktische informatie

Creatief Antwerpen Netwerkt
Donderdag 14 december vanaf 18.30 uur
Mercado, Groenplaats 43
www.creatiefantwerpennetwerkt2017.be
 
Creatief Antwerpen is een initiatief van de stad Antwerpen, en wordt ondersteund vanuit Flanders DC, APBC, Agoria en EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling).
Het event kadert binnen Creative trip.
Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook