Golfen doorheen de Antwerpse parken

   Beginnende en ervaren golfers kunnen van 6 tot 8 juni terecht in de Antwerpse parken voor een unieke golfervaring.

Antwerpen Golft is een golfevenement in een uniek kader in het hartje van de stad. Het Nachtegalenpark, meer specifiek het Middelheimpark, Vogelzang en Den Brandt, wordt van 6 tot en met 8 juni omgetoverd tot golfparadijs. Zowel beginners als ervaren golfers kunnen zo de sport beoefenen in een originele groene omgeving.

Beginners kunnen eerst een golfinitiatie volgen, begeleid door professionele instructeurs. Ervaren golfers kunnen zich opwarmen op de driving range. Daarna kan iedereen al wandelend het parcours afleggen dat zich over de parken uitspreidt. Het startpunt is gelegen aan de sportvelden van het Middelheimpark en bij aankomst kan je deelnemen aan een barbecue.

Door Antwerpen Golft te ondersteunen, wil de stad:
•    Antwerpen trakteren op een ludiek, sociaal en sportief evenement waar iedereen kan aan deelnemen;
•    de stadsparken onder de aandacht brengen;
•    de golfsport uit een besloten circuit halen en in een origineel stadskader gieten.

Praktische informatie

Inschrijvingen en info: www.antwerpengolft.be
Prijs: golfparcours (met verplichte golfinitiatie voor wie geen Golfvaardigheidsbewijs heeft):30 euro, BBQ: 20  euro


Geef jouw mening

van knight
Deze stad is de parel van het universe!. Ze is mooi en levendig. Andere moderne steden hebben door verkeerde bouwaktiviteiten, steriliteit en doode exclusiviteit geschapen. De overheid en het doen en wensen van de mensen samenbrengen in creatieve aktiviteit leidt van het heden naar de toekomst. Work en heb fun.Gezonde mensen, die een doel denken te kunnen realiseren, maken nieuwe dingen en hebben een leidende rolop alle vlakken van het leven en de gesellschap. Ze kunnen de swakke dragen, wat de angst vermindert, zelf zwak te worden en in nood te komen. Binding maakt sterk; voelt goed en warm aan, weinig angst leidt tot moed en aktiviteit en vreugde. All deze dingen kunnen aanwezig zijn en brengen hoop een vreugde in deze heerlijke stad. Over de probleemen heb ik het niet. Het asiel -en buitenlandsbeleid en de kontrolle van crime organisaties etc. zijn voor de politiek niet makkelijk een vraagt nog veel initiatieven moed en creatieviteit. De burger en de staat zal het danken vooral de toekomstige generaties.

Deals

Volg ons op Facebook