Datum: 
22 april, 2012 - 08:30 - 18:00

Antwerp 10 Miles & Marathon 2012 gaat door op zondag 22 april 2012. De DVV Antwerp Ten Miles is een jaarlijkse loopwedstrijd en een absolute must-do voor elke sportieveling. Het is een prachtig parcours van 16 km doorheen Antwerpen.

Bekijk het parcours van Antwerp 10 Miles.

De DVV Antwerp Marathon is een hardloopwedstrijd met een parcours van 42 km.

Bekijk het parcours van de Antwerp Marathon.

Loop je liever een kortere afstand? Dan is de DVV Antwerp Short Run of de Asics Ladies Run misschien wel iets voor jou! Deze loopwedstrijden gaan over een parcours van 5 kilometer.

Meer info?
DVV Antwerp Short Run 2012
ASICS Ladies Run 2012

Voor de kleinsten is er ook een loopwedstrijd over 1 kilometer, de Chiquita Kids Run.

Inschrijven? > Inschrijven voor Antwerp 10 Miles & Marathon 2012

Lees ook: programma 10 Miles & Marathon 2012

Alle updates verschijnen op deze pagina en op onze 10 Miles & Marathon Facebook pagina:https://www.facebook.com/antwerp.10.miles.marathon

De 10 Miles van Antwerpen 2013 gaat door op 21 april.

Plaats: 
Antwerpen
Your rating: Geen Rating: 4.3 op 5 (15 stemmen)

Geef jouw mening over Antwerp 10 Miles 2012

Bezoeker
waar kan ik mijn rugnummer nu al afhalen?
Patrick Devriendt
Ik heb geen bezwaar tegen het organiseren van allerhande manifestaties in de stad, maar het is nu al de derde keer op rij dat ik dat weekeinde van dienst ben als chirurg. Ik woon op het zuid en moet telkens vaststellen dat de wijk helemaal ingesloten ligt in het parcours, net als de twee tunnels naar de Linkeroever. Moet dat echt! Ik heb sterk de indruk dat er vaak vergeten wordt dat er in Antwerpen zelf nog 400 000 mensen wonen, waarvan een substantieel aantal zelfs moet werken, en deze mensen zitten telkens helemaal geblokkeerd; op zich niet erg, maar je als slechts enkele weekends per maand vrij hebt, begint dit aardig tegen de borst te stoten; Valt het u ook niet op dat zeer veel deelnemers niet van Antwerpen zelf zijn, en dit als een dagje uit beschouwen?
SANDERKE
Prachtig, een goed intiatief echter! ongeveer aan inkomsten 500.000 € Hoeveel ontvangsten extra van sponsors ? prijzengeld voor lopers zogoed als nihil !!. waar blijft de reactie van Bloso, bij dit centencircus!? waar blijft de reactie van de VAL,!? WAT IS HIER DE ROL VAN DE STAD ANTWERPEN FINANCIEEL GEWIN? BESCHERM DE LOPER!DIT IS GEWOON UITMELKERIJ!! dit evenement moest gratis zijn!!.
somebody
ik doe voor de 13 de keer mee . olé .
Bezoekerclark.gorris@telenet.be
om welke uren worden de tunnels afgesloten !
Bartek
ook mijn eerste keer marathon lopen,wie ga mee lopen?only the strongest survive ;))
Bezoeker
is er plaats voorzien voor gehandicapten?
Bezoeker
Hey! Weet iemand of er voor de 10 miles ook een tijdslimiet bestaat?
Bezoeker
Het wordt mijn eerste 10 miles ever! Ik word in juli 60 jaar. Deze madam wil dat zichzelf cadeau doen voor haar verjaardag !! Ben wel een klein beetje nerveus.
Teo
Meedoen en de finish halen dat geeft de loper (65 jaar) een gevoel dat onbetaalbaar is voor jezelf.

Deals

Volg ons op Facebook