Datum: 
25 mei, 2017 - 20:00 - 22:20

Ross Noble, een comedy legende en award winnaar komt naar Europa met zijn show ‘Brain Dump’. Deze comedy show werd verschillende malen uitverkocht op tournee in zowel Groot-Brittannië als Australië. Ross Noble is een echte Britse household name, bekend om zijn surreëel komisch meesterschap. Op donderdag 25 mei zal hij voor het eerst een show geven in België, in het Zuiderpershuis in Antwerpen. 

Ross startte zijn carrière op 15-jarige leeftijd, toen hij werd binnengesmokkeld in zijn lokale comedy club om op te treden. In de loop van zijn 25-jarige carrière heeft hij al 15 uitverkochte tournees gedaan in Groot-Brittannië, bracht hij 9 comedy DVD’s uit en won hij verschillende prijzen, waaronder een Barry – de prijs voor de beste show op Melbourne International Comedy Festival – en een Time Out Award voor beste stand-up show. The Graham Norton Show, Have I Got News For You, Top Gear, Room 101 en QI. Bovendien was hij nummer 10 in de ‘World’s 100 Greatest Stand-Ups’-poll van Channel 4 Television.

Ross Noble heeft een verschrikkelijk loyale fanbase en heeft meer dan een miljoen volgers op zijn verschillende sociale mediakanalen. De multigetalenteerde comedian heeft een hoop hilarische hersenspinsels klaarzitten, die hij maar al te graag zal afvuren op het publiek tijdens zijn ‘Brain Dump’ show. Hij staat bekend voor zijn supersnelle stijl waarin hij de gekste ideeën de vrije loop laat en zijn ongelooflijk fantasierijke verhalen, waardoor zijn shows niet te missen zijn!

Plaats: 
Zuiderpershuis
Prijs: 
€26
Nog geen stemmen

Geef jouw mening over Ross Noble komt naar België

 

Deals

Volg ons op Facebook