Oudejaar in Antwerpen | GoForHappy in Post X

  

Update: Go For Happy Deluxe 2008-2009

Go For Happy editie 2007-2008:
OPGELET: Onderstaande aankondiging is een archiefbericht uit 2007.

GoForHappy in Post X is allicht het meest trendy mega-eindejaarsfuifje met een schitterende line-up van professionele dj's in Antwerpen. En ook de locatie mag je gerust uniek noemen. Meer dan 50000 m² over 10 hallen op drie verdiepingen. Onderaan een grote parking, exclusief voor GofForHappy. Je raakt er makkelijk met auto, bus of tram en zelfs met de trein. Post X ligt vlakbij de R1, de Antwerpse Ring. En met het station Antwerpen-Berchem vlakbij (300m) kan je er vanuit het hele land en ver daarbuiten zo heen. En nog even laten weten: je mag foto- en video-opnames maken, zolang je achteraf maar een kopietje mailt aan gregory@my-boa.com. Geluidsopnames en 'gevaarlijk tuig' of huisdieren en eigen 'booz' zijn uit den boze.
Meer info


 
Geef jouw mening

Bezoeker
ik heb gehoord dat er dit jaar geen dancehaal en reggae gespeeld zal worden. maar er zou een ander happy ina dancehall party zijn in den indoor op het zuid. www.happyinnadancehall.be Grtz.
anonemes
weet iemand of daar mss genoeg verluchting gaat zijn? Of puur zweetregen als ge daar binnenkomt. Airco misschien? Want er komt overdreve veel man
Bezoeker

Damn, dees is wel echt minder...

 

 

Mitch

Ik vind dat men minstens deel van geld mag terug geven , 22 € voor naar een stomme zaal te gaan met de verwachtingen van iets met 3 verdiepingen , mega groot naar nu iets wat niks voorsteld ! voor vele zal het nieuwe jaar al slecht beginnen ! beter alles eerst zeker in orde maken en pas dan tickets aan mensen verkopen ! wij , groep van 48 man kunnen hier al zeker niet mee lachen ! msschien dat het dan maar gewoon het stad zelf word  ;

 

Bedankt happy

Bezoeker
Wij proberen in ieder geval ons geld terug te krijgen. happy is niet voor ons dit jaar. Schandalig dat ze zo met ons geld omspringen!
anoniem2008
ik wens anoniem te blijven doch ik weet uit zeer goede bron ( een goeie vriend van mij werkt bij de organisatie ) hetvolgende, en ik wil jullie vragen dit te checken en indien deze info klopt ( waar ik zeker van ben ) wereldkundig te maken omdat er nog meer mensen dreigen gedupeerd te geraken. Op oudjaar gaat het (masssa)event "Happy" door in Antwerpen. Zie www.goforhappy.be voor info. Naar jaarlijkse gewoonte komen daar duizenden jongeren op af. ( +- 10.000 gasten op vorige edities, waaronder ikzelf ) Het event was eerst gepland in de locatie "skate-planet" ( nabij sportpaleis ) , werd een week geleden verplaatst naar een andere locatie "oude postgebouw Berchem" nadat de burgemeester het event had verboden op de eerste locatie en de uitbater van de nieuwe locatie ( Berchem, postgebbouw ) heeft de organisator nu met alles buitengezet, maw het event dat op de nieuwe locatie was opgebouwd ( postgebouw berchem x ) mag daar niet doorgaan, opnieuw op bevel van de veiligheidsinstanties. Ik meld dit aan iedereen omdat er reeds duizenden mensen kaarten gekocht hebben bij fnac en er op een onverantwoorde manier wordt omgesprongen met hun geld, aangezien zij dit reeds allemaal betaald hebben. Dit nieuws verspreidt zich als een vuurtje tussen de vele mensen die een kaart hebben gekocht en allerlei verschillende verhalen gaan de ronde, en ik denk dat het opportuun is dat de duizenden mensen die reeds een kaartje hebben gekocht weten waaraan en waaraf, aangezien al deze mensen hun oudjaar plannen en dreigen gewoon voor een gesloten deur te staan... Het is niet ondenkbaar dat de organisator maandag zijn boeken zou neerleggen en met alle gelden van de mensen zullen verdwenen zijn.
Bezoeker
word er streng gekontroleerd?
Bezoeker
16 jaar
zoekt en goed feesje
hoe oud moet je zijn?
Bezoeker
Dancehall, Drum 'n Bass, Electro, Minimal, Progressive, Reggae, Techno

Deals

Volg ons op Facebook