Dag van de Zorg groot succes - Meer dan 3000 bezoekers maakten kennis met Zorgbedrijf Antwerpen

  

Zorgbedrijf Antwerpen zwaaide zondag op heel wat locaties de deuren open voor de Dag van de Zorg. Meer dan 3000 mensen kwamen een kijkje nemen: dat zijn er de helft meer dan in 2016 toen er 2000 bezoekers langskwamen. Vooral de nieuwbouwprojecten lokten veel belangstelling.

De Dag van de Zorg was ook dit jaar populair bij het grote publiek. Maar liefst 3000 bezoekers maakten op de opendeurdag kennis met de diensten van Zorgbedrijf Antwerpen. Vooral de nieuwbouwprojecten stonden dit jaar in de kijker bij Dag van de Zorg en dat lokte veel geïnteresseerden.

In woonzorgcentrum Sint Bartholomeus in Merksem brachten 800 mensen een bezoek aan de nieuwbouw. Ook het optreden van Gunther Neefs tijdens de officiële opening was erg populair.

In Wilrijk kwamen bijna 300 mensen een kijkje nemen bij dienstencentrum en serviceflats Oosterveld. De 72 flats in de parktoren zijn vanaf eind maart te koop of te huur. 700 anderen waren bovendien al ingeschreven voor infosessies over het nieuwe project op een ander moment. In Berchem ontving Zorgbedrijf Antwerpen 200 mensen in de nieuwbouw van woonzorgcentrum Sint Anna/Ruytenburg. De modelkamers en -flats in woonzorgcentra Gitschotelhof (Borgerhout) en Melgeshof (Merksem) kregen respectievelijk 400 en 750 bezoekers over de vloer. In district Antwerpen tot slot was de interesse eveneens groot. Op de locaties van woonzorgcentrum Lozanahof, dienstencentrum Van Schoonbeke, woonzorgcentrum Bilzenhof en dienstencentrum Seefhoek kwamen meer dan 500 mensen langs.

Ook heel wat kandidaat-medewerkers brachten zondag een bezoekje aan de locaties van Zorgbedrijf Antwerpen. Velen lieten hun gegevens achter in de speciaal daarvoor geplaatste bussen, omdat ze interesse hebben om voor Zorgbedrijf Antwerpen te werken.
meer over:

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook