Appartement AplaceNog geen stemmen
 

In appartement Aplace voel je je onmiddellijk thuis. De inrichting, het comfort, de ligging, het prachtige uitzicht (cathedral view), de lichtinval en de sereniteit die de omgeving uitstraalt, zorgen ervoor dat je zelfs binnen de drukte van de stad je batterij kan opladen.

Het appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met ligbad en douche, een gezellige, lichte woonkamer met zetelbed, een slaapkamer met 2-persoonsbed.

Aplace bevindt zich midden in het oude stadscentrum van Antwerpen. Vlakbij de Groenplaats en de Grote Markt, de designershops en de Kloosterstraat met zijn antiek- en brocantewinkels. Dé ideale uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken!

Het hoekgebouw biedt je een prachtig zicht op het pittoresk pleintje van de Vrijdagmarkt. Een rustig pleintje dat nog niet door het grote publiek werd ontdekt en waar je tussen de ‘locals’ Antwerpen leert kennen. In de Nationalestraat (om de hoek) en in de buurt kan je shoppen bij bekende Antwerpse & internationale ontwerpers (Dries Van Noten, Filippa K, Diane von Furstenberg, Paul Smith, Yamamoto, Veronique Branquino, Stephan Schneider, Anna Heylen, …)

Uniek en traditie is de antiek & brocanteveiling op de Vrijdagmakt die iedere vrijdagvoormiddag op het pleintje plaatsvindt. Hier kan je vaak voor een prikje originele, retro, prularia en soms zelfs waardevolle objecten op de kop tikken. Ook nog op dit plein staat het wereldbekende Plantin-Moretus museum. Dit museum is de enige drukkerij-uitgeverij die ons op wereldvlak bewaard is gebleven uit de renaissance- en baroktijd.

Maak een reservatie
Book Now
Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Verblijfplaats
Verblijfplaats: 
Vakantiewoning
Faciliteiten: 
dieren toegelaten
douche
haardroger
koffie- en thee faciliteiten
ligbad
niet-roker kamers
WiFi/draadloos netwerk
Adres

Vrijdagmarkt 13
2000 Antwerpen

Contact

WebsiteVerblijfplaatsen in de buurt

Schrijf een review over Appartement Aplace

 
 

Deals

Volg ons op Facebook