park spoor noord

Slotfeest in Cargo Zomerbar

Het is een fantastisch seizoen geweest! Nu willen we samen  toch nog één keer goed feesten zodat we gesterkt de winter kunnen ingaan. Op 18 oktober 2014 zal de shelter nog een laatste keer daveren! Niemand minder dan Slongs Dievanongs en Dj Sista Flex gaan hier voor zorgen! Ook party dj’s Nonkel Guy (Halve Neuro) en Dj Lone Wolf brengen hun beste feestplaten mee.. En dan trakteren we om 20 uur ook nog een paar rondjes Seefbier. Daarna mag de herfst beginnen.
Cargo zonsondergangCargo zonsondergang

Cargo zonsondergangLees meer over Slotfeest in Cargo Zomerbar


Cargo Zomerbar Slotfeest op 18 oktober 2014

Cargo Zomerbar Slotfeest op 18 oktober 2014Lees meer over Slotfeest in Cargo Zomerbar


Nationale en internationale toppers op Belgian Panna Championship

Op zaterdag 18 oktober vindt in Park Spoor Noord het Belgian Panna Championship plaats. Sporting A host in Antwerpen de grote finale van de nationale competitie Electrabel Street Heroes. De beste spelers uit 14 verschillende stadsfinales nemen het in 1-tegen-1-tornooien tegen elkaar op om uit te maken wie de beste panna-voetballer van het land is. Naast de top van het Belgische straatvoetbal, tekenen ook meerdere internationale ‘street legends’ present voor een aantal nevenactiviteiten en workshops.
 
De Belgische pannaspelers doen het goed.Gratis picknickdekentjes in Park Spoor Noord

Park Spoor Noord is het enige park in Vlaanderen waar bezoekers gratis picknickdekentjes krijgen die ze nadien als afvalzakje kunnen gebruiken. Op die manier hoopt de stad samen met de bezoekers het park proper te houden. Er komen bovendien extra afvalcontainers en afvalzuilen met een grote capaciteit om de afvalzakjes in te werpen. De actie ging vandaag van start.
 
Bezoekers van Park Spoor Noord kunnen vanaf 21 juni 2014 tot eind september gratis picknickdekentjes krijgen. Ze hangen aan vijf sandwichpanelen die verspreid staan in het park.meer over:

Ontwerp Parkbrug tussen Park Spoor Noord en het Eilandje

Ontwerp Parkbrug tussen Park Spoor Noord en het Eilandje

Lees meer over Definitief ontwerp Parkbrug

Simulatiebeeld van de Parkbrug Kop Spoor Noord - © Ney & partners
meer over:

Definitief ontwerp Parkbrug

Het college keurde vandaag het definitief ontwerp Parkbrug goed. De Parkbrug kadert in de ontwikkeling van de Kop Spoor Noord. De brug vormt een verkeersveilige verbinding voor de zwakke weggebruikers tussen park Spoor Noord en het Eilandje / Scheldekaaien. 
Ontwerp Parkbrug tussen Park Spoor Noord en het Eilandjemeer over:

Champions League finale in Cargo Zomerbar

Real Madrid en Atlético Madrid strijden zaterdag 24 mei 2014 voor de Europese titel. Zal Ronaldo opnieuw scoren of steekt onze Curtois daar een handje voor? Beleef het samen met ons in wat nu al de Antwerpse hotspot van het voetbal is : Cargo Zomerbar. Op een scherm van 6 bij 4 meter geven wij je nu al een voorsmaakje van wat je iedere match van het WK in juni staat te wachten. Denk spanning, denk cocktails, denk goals. Let's play!

Meer info? 2400 deelnemers smullen van Fietsontbijt

Vandaag genoten maar liefst 2400 mensen van een Fietsontbijt. Dat zijn er 200 meer dan vorig jaar en het grootste aantal ooit. Tijdens deze 18de recordeditie van de Fietsdag voor werknemers beloonden 90 ondernemingen hun werknemers die de fiets gebruiken voor hun woon- en werkverkeer. Fietsers die er niet bij konden zijn, krijgen tijdens de avondspits een Fietsdagcadeautje.Belgian Homeless Cup in Park Spoor Noord

Op donderdag 24 april 2014 ontvangt Sporting A negen ploegen uit de Belgian Homeless Cup voor het tweede deeltornooi uit deze competitie. De Belgian Homeless Cup is een sociaal-sportieve voetbalcompetitie voor dak- en thuislozen. Supporters zijn welkom om de Antwerpse ploeg te komen steunen. Om een opvallend Antwerps blok te maken, worden supporters opgeroepen om in rood/wit te komen.Inhoud syndiceren

Gerelateerde links

Facebook

Volg ons op Google+