park spoor noord

Gratis picknickdekentjes in Park Spoor Noord

Park Spoor Noord is het enige park in Vlaanderen waar bezoekers gratis picknickdekentjes krijgen die ze nadien als afvalzakje kunnen gebruiken. Op die manier hoopt de stad samen met de bezoekers het park proper te houden. Er komen bovendien extra afvalcontainers en afvalzuilen met een grote capaciteit om de afvalzakjes in te werpen. De actie ging vandaag van start.
 
Bezoekers van Park Spoor Noord kunnen vanaf 21 juni 2014 tot eind september gratis picknickdekentjes krijgen. Ze hangen aan vijf sandwichpanelen die verspreid staan in het park.meer over:

Ontwerp Parkbrug tussen Park Spoor Noord en het Eilandje

Ontwerp Parkbrug tussen Park Spoor Noord en het Eilandje

Lees meer over Definitief ontwerp Parkbrug

Simulatiebeeld van de Parkbrug Kop Spoor Noord - © Ney & partners
meer over:

Definitief ontwerp Parkbrug

Het college keurde vandaag het definitief ontwerp Parkbrug goed. De Parkbrug kadert in de ontwikkeling van de Kop Spoor Noord. De brug vormt een verkeersveilige verbinding voor de zwakke weggebruikers tussen park Spoor Noord en het Eilandje / Scheldekaaien. 
Ontwerp Parkbrug tussen Park Spoor Noord en het Eilandjemeer over:

Champions League finale in Cargo Zomerbar

Real Madrid en Atlético Madrid strijden zaterdag 24 mei 2014 voor de Europese titel. Zal Ronaldo opnieuw scoren of steekt onze Curtois daar een handje voor? Beleef het samen met ons in wat nu al de Antwerpse hotspot van het voetbal is : Cargo Zomerbar. Op een scherm van 6 bij 4 meter geven wij je nu al een voorsmaakje van wat je iedere match van het WK in juni staat te wachten. Denk spanning, denk cocktails, denk goals. Let's play!

Meer info? 2400 deelnemers smullen van Fietsontbijt

Vandaag genoten maar liefst 2400 mensen van een Fietsontbijt. Dat zijn er 200 meer dan vorig jaar en het grootste aantal ooit. Tijdens deze 18de recordeditie van de Fietsdag voor werknemers beloonden 90 ondernemingen hun werknemers die de fiets gebruiken voor hun woon- en werkverkeer. Fietsers die er niet bij konden zijn, krijgen tijdens de avondspits een Fietsdagcadeautje.Belgian Homeless Cup in Park Spoor Noord

Op donderdag 24 april 2014 ontvangt Sporting A negen ploegen uit de Belgian Homeless Cup voor het tweede deeltornooi uit deze competitie. De Belgian Homeless Cup is een sociaal-sportieve voetbalcompetitie voor dak- en thuislozen. Supporters zijn welkom om de Antwerpse ploeg te komen steunen. Om een opvallend Antwerps blok te maken, worden supporters opgeroepen om in rood/wit te komen.Cargo Zomerbar nieuw interieur

Cargo Zomerbar nieuw interieurLees meer over Opening Cargo Zomerbar 2014


Opening Cargo Zomerbar 2014

Cargo Zomerbar, de zomerbar van Park Spoor Noord heeft een heuse facelift gekregen. Op vrijdag 11 april 2014 om 19.00 uur opent de zomerbar opent opnieuw haar poorten. Om de restyling te vieren trakteert de zomerbar alle Antwerpenaars op een onvervalst Antwerps Seefbier'ke. De opening start al feestend met Party Dj-icoon Nonkel Guy van Halve Neuro. Het feestgedruis zet zich trouwens heel het weekend voort... Cargo 2.0 is een feit !

De vernieuwde zomerbar

Cargo 2.0 doet een nieuwe wind waaien door Park Spoor Noord.
Cargo Zomerbar nieuw interieurSportopia zorgt deze zomer opnieuw voor sportplezier in Park Spoor Noord

Van woensdag 16 juli tot en met donderdag 21 augustus 2014 kunnen kinderen zich dankzij Sporting A opnieuw uitleven in het sportpretpark Sportopia. Daarmee krijgt één van de topactiviteiten van Antwerpen Europese Sporthoofdstad 2013 een vervolg.Concessie zomerbar Park Spoor Noord

Van 1 april tot 30 september 2014 kunnen parkbezoekers opnieuw terecht in de vernieuwde zomerbar van ‘CARGO’ in het gebouw Platform van Park Spoor Noord.
 
In opdracht van het college organiseerde AG VESPA de publieke oproep voor de uitbating van de zomerbar, gedurende drie opeenvolgende jaren. Vijf kandidaten dienden een voorstel in. Uiteindelijk koos de jury voor het concept van NAFTA49 met CARGO, de uitbater van de voorgaande jaren.Inhoud syndiceren

Gerelateerde links

Facebook

Volg ons op Google+