park spoor noord

Santa Run 2015

Datum: 
12 december, 2015 - 17:00 - 21:00

Maak de atleet in je wakker en loop mee met de geniale Antwerpse Santa Run op 12 december 2015! Een unieke ervaring waarin gezellige sfeer, goede muziek en plezier centraal staan. Met al 8 succesvolle edities achter de rug besloot GVA de kerstmannenloop dit jaar een kleine facelift te geven. 

Plaats: 
2060 Antwerpen
Prijs: 
€27

De speelfontein van Park Spoor Noord

De speelfontein van Park Spoor NoordLees meer over Park Spoor Noord wint de Sam van Embden Award


Park Spoor Noord wint de Sam van Embden Award

De stad Antwerpen en AG VESPA vielen in de prijzen tijdens de uitreiking van de Sam van Embden Award in Rotterdam. Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van het ISOCARP World Planning Congress werden er drie prijzen uitgereikt: de lifetime achievement award en awards voor een organisatie en een stad of regio.
De speelfontein van Park Spoor NoordBelgian Panna Championship in Park Spoor Noord

Op zaterdag 26 september 2015 vindt in de Shelter van Park Spoor Noord het Belgian Panna Championship plaats. Sportizon en het district Antwerpen ontvangen de grote finale van de nationale competitie Electrabel Street Heroes. De beste spelers uit 15 verschillende stadsfinales nemen het in 1-tegen-1-tornooien tegen elkaar op om uit te maken wie de beste panna-voetballer van het land is.10de editie Decathlon Park Spoor Noord Stratenloop

Op zondag 20 september 2015 vindt de tiende editie van de Decathlon Park Spoor Noord Stratenloop plaats. Sportievelingen ontdekken al lopend de leukste plekjes van de Damwijk en voor de allerkleinsten zijn er twee Kids Runs in het park.
 
Beerschot Vrienden Atletiek Club en het district Antwerpen organiseren al voor de tiende keer de stratenloop. Het parcours vertrekt in Park Spoor Noord en neemt de lopers mee door de Damwijk.The Big Slide lokt 3.000 waterratten naar Park Spoor Noord

In Park Spoor Noord was dit weekend voor de eerste keer een tijdelijke waterattractie: The Big Slide, een glijbaan van 300 meter. Het uitzonderlijk event was voor de eerste keer in België en de tickets vlogen daardoor snel de deur uit.

The Big SplashThe Big Splash

The Big SplashLees meer over The Big Slide lokt 3.000 waterratten naar Park Spoor Noord


sportopia620.jpg

sportopia620.jpgLees meer over Indoor sportpretpark Sportopia: voor elk wat wils


Indoor sportpretpark Sportopia: voor elk wat wils

Tot en met 30 augustus kunnen Antwerpse kinderen en jongeren zich opnieuw sportief uitleven in sportpretpark Sportopia, aan het Damplein in Park Spoor Noord. Sportopia omvat 5000 vierkante meter aan sportattracties.

sportopia620.jpgBijenhotels in Park Spoor Noord

Vandaag plaatste de stad Antwerpen in samenwerking met Natuurpunt twee nieuwe bijenhotels in Park Spoor Noord. Bedoeling is om de wilde bijen te ondersteunen wat de biodiversiteit ten goede komt. In totaal komen er vijf bijenhotels in Park Spoor Noord.
 
Bijen spelen als bestuivers een belangrijke rol in de biodiversiteit van planten, bloemen en bomen. De bij heeft het echter moeilijk en lijdt erg onder pesticidengebruik en ziektes. Om de bijen een handje te helpen, plaatst de stad vijf nieuwe bijenhotels in Park Spoor Noord.meer over:
Inhoud syndiceren

Gerelateerde links

Facebook

Volg ons op Google+