park spoor noord

sportopia620.jpg

sportopia620.jpgLees meer over Indoor sportpretpark Sportopia: voor elk wat wils


Indoor sportpretpark Sportopia: voor elk wat wils

Tot en met 30 augustus kunnen Antwerpse kinderen en jongeren zich opnieuw sportief uitleven in sportpretpark Sportopia, aan het Damplein in Park Spoor Noord. Sportopia omvat 5000 vierkante meter aan sportattracties.

sportopia620.jpgBijenhotels in Park Spoor Noord

Vandaag plaatste de stad Antwerpen in samenwerking met Natuurpunt twee nieuwe bijenhotels in Park Spoor Noord. Bedoeling is om de wilde bijen te ondersteunen wat de biodiversiteit ten goede komt. In totaal komen er vijf bijenhotels in Park Spoor Noord.
 
Bijen spelen als bestuivers een belangrijke rol in de biodiversiteit van planten, bloemen en bomen. De bij heeft het echter moeilijk en lijdt erg onder pesticidengebruik en ziektes. Om de bijen een handje te helpen, plaatst de stad vijf nieuwe bijenhotels in Park Spoor Noord.meer over:

Inwoners van Luchtbal vieren feest

Dit weekend vindt het jaarlijkse feestweekend in de wijk Luchtbal plaats. Op het programma staan onder andere een rommelmarkt, een expo, straatanimatie en sportdemonstraties. Bijna 1000 leerlingen wandelen voor water naar Park Spoor Noord

Vandaag stapten 950 Antwerpse leerlingen mee in de grootste ‘Walk for Water’ ooit in België. Daarmee vroegen ze aandacht voor de waterproblematiek in de wereld.
In heel het land wandelden leerlingen vandaag voor water in het kader van Wereldwaterdag@school. Voor Antwerpse leerlingen ging de tocht naar Park Spoor Noord. De wandeling naar Park Spoor Noord stelt de (gemiddeld zes) kilometerslange tocht voor die miljoenen mensen elke dag moeten afleggen om aan drinkbaar water te geraken.Antwerps Boksgala 2014 in de Parkloods van Park Spoor Noord

Antwerps Boksgala 2014 in de Parkloods van Park Spoor NoordLees meer over Boksers klaar voor het Antwerps Boksgala


Boksers klaar voor het Antwerps Boksgala

Op zondag 23 november vindt het Antwerps Boksgala plaats in de Parkloods in Park Spoor Noord. Er worden dan vijf amateur- en vijf elitekampen gebokst. Met de organisatie van dit boksgala wil Sporting A de bokssport terug op de kaart zetten. Op donderdag 6 november werden de boksers voorgesteld aan de pers. “Alle boksers zijn fysiek en mentaal klaar voor hun kamp”, zegt coach Renald De Vulder van Antwerp Boxing Academy (ABA).
 
Na de successen van topbokser Sugar Jackson lag het boksen in Antwerpen niet stil.
Antwerps Boksgala 2014 in de Parkloods van Park Spoor NoordSlotfeest in Cargo Zomerbar

Het is een fantastisch seizoen geweest! Nu willen we samen  toch nog één keer goed feesten zodat we gesterkt de winter kunnen ingaan. Op 18 oktober 2014 zal de shelter nog een laatste keer daveren! Niemand minder dan Slongs Dievanongs en Dj Sista Flex gaan hier voor zorgen! Ook party dj’s Nonkel Guy (Halve Neuro) en Dj Lone Wolf brengen hun beste feestplaten mee.. En dan trakteren we om 20 uur ook nog een paar rondjes Seefbier. Daarna mag de herfst beginnen.
Cargo zonsondergangCargo zonsondergang

Cargo zonsondergangLees meer over Slotfeest in Cargo Zomerbar


Cargo Zomerbar Slotfeest op 18 oktober 2014

Cargo Zomerbar Slotfeest op 18 oktober 2014Lees meer over Slotfeest in Cargo Zomerbar


Inhoud syndiceren

Gerelateerde links

Facebook

Volg ons op Google+