Datum: 
28 juni, 2013 (Gehele dag) - 7 juli, 2013 (Gehele dag)
Van 28 juni tot en met 7 juli 2013 vindt Duveltjesstrand plaats in het Runcvoortpark in Merksem. Gedurende tien dagen kan iedereen er genieten van optredens, deelnemen aan workshops en proeven van lekker eten. 

De achtste editie van Duveltjesstrand start op 28 juni met een openingsfeest. Iedereen kan er iets komen drinken en genieten van de muziek van Claude Cologne en dj Viva Bomma. Vanaf die dag vinden in het Runcvoortpark dagelijks activiteiten plaats. Bezoekers kunnen er onder andere deelnemen aan een dansfeest, dansworkshops volgen en meedoen met een vrij podium. Het volledige programma staat op www.merksemdok.be 

Een vaste waarde in de Merksemse zomer

De eerste editie van Duveltjesstrand vond plaats in de zomer van 2006 aan de Noordkaai in Merksem. Dankzij de gevarieerde programmatie en de betrokkenheid van de buurt groeide Duveltjesstrand uit tot een vaste publiekstrekker in Merksem. 

Het Duveltjesstrand is een activiteit van ontmoetingscentrum Merksemdok in samenwerking met het cultuurcentrum Merksem, het district Merksem en verschillende Antwerpse verenigingen.
Plaats: 
Runcvoortpark Merksem
Your rating: Geen Rating: 4 op 5 (1 stem)

Geef jouw mening over Duveltjesstrand 2013

 

Gerelateerde links

Facebook

Volg ons op Google+