bollekesfeest

Bollekesfeest lokt meer dan 200 000 bezoekers

Het Bollekesfeest bracht de laatste vier dagen heel wat sfeer en gezelligheid naar verschillende pleinen in de Antwerpse binnenstad. Deze jubileumeditie van 2016 lokte  meer dan 200 000 bezoekers, ondanks het mindere weer. In tien jaar tijd evolueerde het Bollekesfeest van een culinair festijn naar een onvervalst stadsfestival waarin het beste van Antwerpen een prominente rol speelt.
 
De tiende editie van het Bollekesfeest werd opnieuw een succes.meer over:

bollekesfeest_grote_markt.JPG

bollekesfeest_grote_markt.JPGLees meer over Bollekesfeest 2016


meer over:

Bollekesfeest 2015

Een video impressie van het Bollekesfeest 2015 in Antwerpen.
Video: 
0meer over:

Het Bollekesfeest in actie op de Grote Markt

Het Bollekesfeest in actie op de Grote Markt

Lees meer over Bollekesfeest 2015

(c) Frederik Beyens
Bollekesfeest 2015

Het Bollekesfeest zorgt opnieuw voor sfeer in het centrum van Antwerpen, deze keer van 20 tot 23 augustus 2015. Dit jaar start het feest een uurtje vroeger op donderdag en vrijdag. Niet enkel op de Groenplaats, maar op alle pleinen kan iedereen dan vanaf 17 uur genieten van al het goede dat de stad te bieden heeft. Andere nieuwigheden dit jaar zijn meer muziekpodia, een lange picknicktafel met A-tea (high tea op zijn Antwerps), marktjes op de Vrijdagmarkt en extra veel speelruimte voor de kinderen.
Het Bollekesfeest in actie op de Grote Markt22500 liter Koninck op Bollekesfeest

Vandaag was het de laatste dag dat liefhebbers naar Antwerpen konden afzakken voor het Bollekesfeest. Het stadsfestival had dit jaar weer een mooie mix van muziek, theater, rondleidingen en culinaire fijnproeverijen in de aanbieding, allemaal met een Antwerps tintje. Maar liefst 140.000 bezoekers wisten deze formule te smaken.
 
De achtste editie van het Bollekesfeest werd, ondanks het wisselende weer, opnieuw een succes. Zo’n 140.000 bezoekers vonden tussen donderdag 21 augustus 2014 en vandaag de weg naar het historisch centrum.meer over:

Voorstellingen en wandelingen op Bollekesfeest


Van donderdag 21 tot en met zondag 24 augustus vindt in het historische centrum van Antwerpen de achtste editie van het Bollekesfeest plaats. Veel vol op het Bollekesfeest op de Grote Markt

Veel vol op het Bollekesfeest op de Grote Markt


meer over:

150000 bezoekers voor Bollekesfeest

De afgelopen vier dagen was het historische centrum van Antwerpen het ideale decor voor het stadsfestival Bollekesfeest. Antwerpen gaf het beste van zichzelf in een mix van culinaire verwennerijen, optredens van lokaal muzikaal toptalent en animatie voor klein en groot. 150 000 levensgenieters kwamen het allemaal zelf voelen, proeven, horen en zien op en rond de Grote Markt. De terugkeer van het Bollekesfeest naar het centrum van de stad was dus meer dan een succes.
Veel vol op het Bollekesfeest op de Grote Marktmeer over:

Logo Bollekesfeest 2013

Logo Bollekesfeest 2013


meer over:
Inhoud syndiceren

Gerelateerde links

Facebook

Volg ons op Google+