bollekesfeest

22500 liter Koninck op Bollekesfeest

Vandaag was het de laatste dag dat liefhebbers naar Antwerpen konden afzakken voor het Bollekesfeest. Het stadsfestival had dit jaar weer een mooie mix van muziek, theater, rondleidingen en culinaire fijnproeverijen in de aanbieding, allemaal met een Antwerps tintje. Maar liefst 140.000 bezoekers wisten deze formule te smaken.
 
De achtste editie van het Bollekesfeest werd, ondanks het wisselende weer, opnieuw een succes. Zo’n 140.000 bezoekers vonden tussen donderdag 21 augustus 2014 en vandaag de weg naar het historisch centrum.meer over:

Voorstellingen en wandelingen op Bollekesfeest


Van donderdag 21 tot en met zondag 24 augustus vindt in het historische centrum van Antwerpen de achtste editie van het Bollekesfeest plaats. Veel vol op het Bollekesfeest op de Grote Markt

Veel vol op het Bollekesfeest op de Grote Markt


meer over:

150000 bezoekers voor Bollekesfeest

De afgelopen vier dagen was het historische centrum van Antwerpen het ideale decor voor het stadsfestival Bollekesfeest. Antwerpen gaf het beste van zichzelf in een mix van culinaire verwennerijen, optredens van lokaal muzikaal toptalent en animatie voor klein en groot. 150 000 levensgenieters kwamen het allemaal zelf voelen, proeven, horen en zien op en rond de Grote Markt. De terugkeer van het Bollekesfeest naar het centrum van de stad was dus meer dan een succes.
Veel vol op het Bollekesfeest op de Grote Marktmeer over:

Logo Bollekesfeest 2013

Logo Bollekesfeest 2013


meer over:

Bollekesfeest 2013

Datum: 
15 augustus, 2013 (Gehele dag) - 18 augustus, 2013 (Gehele dag)
Het Bollekesfeest vindt van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus 2013 in het historische centrum van Antwerpen plaats. Dit is de zevende editie van het Bollekesfeest. Tijdens dit stadsfestival genieten bezoekers van al het beste dat de stad te bieden heeft zoals optredens van lokale topartiesten, een streekproductenmarkt en andere culinaire verwennerijen. Het Bollekesfeest heeft dit jaar ook een uitgebreide reeks voorstellingen en wandelingen voor zijn bezoekers in petto.
Logo Bollekesfeest 2013

meer over:

Antwerpen Proeft verhuist in 2013 naar de Waagnatie

Antwerpen Proeft verhuist in 2013 naar de Waagnatie


Antwerpen Proeft 2013

Datum: 
9 mei, 2013 (Gehele dag) - 12 mei, 2013 (Gehele dag)

Antwerpen Proeft verhuist naar wijk Eilandje in mei 2013

Culinair festival Antwerpen Proeft slaat in 2013 zijn tenten op aan evenementenlocatie Waagnatie op het Eilandje, dé Antwerpse binnenstadswijk in opkomst. Ook de datum voor de zevende editie, van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei, is nieuw. Dat heeft de organisatie van Antwerpen Proeft bekendgemaakt.
Plaats: 
Waagnatie, Antwerpen
Antwerpen Proeft verhuist in 2013 naar de Waagnatie

120 000 bezoekers voor Bollekesfeest

De afgelopen vier dagen bood het zonovergoten en bloedhete Bollekesfeest het beste dat Antwerpen te bieden heeft in een mix van culinaire verwennerijen, optredens van lokale talenten en animatie. Het knallende startschot werd donderdagavond gegeven met School is Cool als hoofdact. Vanavond werd het stadsfestival afgesloten met de live jukebox van Radio Minerva en de Bollekesband. In totaal mocht het Bollekesfeest 120 000 bezoekers verwelkomen op en rond de Gedempte Zuiderdokken.
Bollekesfeest gaat van start

Antwerpen is klaar voor de zesde editie van het Bollekesfeest. Dit vierdaagse stadsfestival bundelt het beste dat Antwerpen te bieden heeft. Nieuw dit jaar is de exclusieve StreekBistro waar lekkerbekken genieten van een menu dat volledig samengesteld is met streekproducten.
Iedereen is welkom van 16 tot en met 19 augustus op de Gedempte Zuiderdokken.
Inhoud syndiceren

Gerelateerde links

Facebook

Volg ons op Google+